Marketing Tools: Digital Marketing

Marketing Tools: Digital Marketing Online Class | LinkedIn Learning,  formerly Lynda.com

Marketing Tools: Digital Marketing: Linked-in learning

Cursus

In de cursus behandelt Anson toonaangevende oplossingen voor sociale-mediamarketing, e-mailmarketing, digitaal adverteren, contentcreatie, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en affiliate marketing.

Waarom ik voor deze cursus koos

Ik heb gekozen voor de cursus “Marketing tools: Digital marketing “omdat dit zeer toepasselijk is binnen mijn eigen small business project. De cursus gaf mij inzicht in verschillende tools om het marketingproces te optimaliseren. Ook heb ik geleerd hoe je je zelf in de kijker kan zetten binnen de digitale markt zoals bij het adverteren en de zoekmachineoptimalisatie. Mijn huidige probleem is dat ik een website heb opgestart maar weinig bezoekers krijg en met deze cursus probeer ik daar verandering in te brengen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) .

SEO staat voor search engine optimization, wat een digitale marketing strategie is die zich richt op de aanwezigheid van uw website in zoekresultaten op zoekmachines zoals Google. Als u begrijpt hoe SEO werkt, kunt u verschillende tactieken gebruiken om uw zichtbaarheid (of hoe hoog u scoort) in de zoekresultaten te verhogen.

Enkele stappen die bij seo zeer belangrijk zijn.

1.Kies de juiste URL
2.Maak titels en beschrijvingen voor elke pagina.
3.Gebruik ankertekst.
4.Voeg alt-tekst toe aan al uw afbeeldingen.
5.Geef uw site structuur met de juiste headers.

Wat heb ik geleerd?

Na afloop van deze cursus ben ik beter uitgerust om te navigeren in de wereld van digitale marketing en om de beste tools voor mijn bedrijf te kiezen. Ook heb ik de handige tips binnen de cursus kunnen toepassen bij mijn eigen ads en website. Ook heb ik het belang van digital marketing meer begrepen.

Feedback cursus.

De cursus op Linked-in learning is zeer goed, dat verklaart waarom hij zo populair is. Ze gaan te werk in verschillende hoofdstukken wat het voor mij veel duidelijker maakte. Ook is Anson Alexander een zeer gemotiveerde spreker en hoor je dat hij echt wil dat je iets van hem bijleert. Daarom geef ik deze cursus een 9/10

Certificaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *